Over TROTZS

Wij zijn Marrit en Desiree. We kennen elkaar van ons werk als verpleegkundige. Eerst als algemeen verpleegkundige aan het bed; de laatste jaren als specialistisch verpleegkundige, goed in de (technische) onderzoeken in het ziekenhuis. Spannende momenten, waar soms een leven van afhangt.

We geloven dat we elkaar wel mooi aanvullen. Marrit is een pure perfectionist, iemand die dol is op structuur en duidelijke schema’s die overzicht en inzicht bieden. Je zou zeggen: net als op haar werk, waar ook geen belangrijke of interessante gegevens verloren mogen gaan. Waarbij ze nooit mag vergeten dat patiënten ook maar mensen zijn – en geen machines zonder emoties.

Desiree is ervaringsdeskundige. Net moeder geworden. Ze vond haar kraamtijd (in 2021) en de eerste periode met haar pasgeboren baby in alle opzichten overweldigend. Prachtig, maar ook wel eens zwaar. “Naast alle trots en dankbaarheid kun je je ook enorm kwetsbaar voelen. Bijna als een pasgeboren kind, dat helemaal afhankelijk is van jouw goede zorgen en jouw liefde.”

Al die tijd leefde Marrit mee met moeder en kind; intussen zijn we goede vriendinnen. Dat wij iets voor de mens willen betekenen, is vanuit ons verpleegkundig hart wel duidelijk. Hoe mooi zou het zijn als wij dat ook samen voor beginnende ouders kunnen doen. 

Beginnend ouder zijn is topsport, maar TROTZS is je coach!

TROTZS kenmerkt zich door verbondenheid, warmte en geluk. Wij bieden eigen producten aan, wat bijdraagt aan een onvergetelijke tijd voor jou en je partner!